18.8.14

Satranç Okulu Marketi Yenilendi


13 yıldır yayında olan Satranç Okulu'nun market bölümü de yenilendi. Daha önce biraz amatör yapıda olan ve temelde eğitim CD'lerini okuyucularına ulaştırmaya çalışan Satranç Okulu Marketi değişen altyapısı ve güncellemelerle çok daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

Site en kaliteli ürünleri en uyun fiyattan verme iddiasında. Pek çok üründe %25'e varan indirimler bulunmakta. Çok beğenilen satranç eğitim cd'lerini hem kampanyalar hem öde ve indir imkanıyla çok uygun fiyatlara alabileceksiniz.

Markette her seviye ve kategoride çok geniş bir kitap yelpazesi de bulunmakta. Beğeninize uygun bir kitap illa ki bulacağınızı düşünüyoruz. Her ne kadar temel ürünlerimiz satranç cdleri olsa da satranç kitapları oyuncuların vazgeçilmezidir.Analiz Satranç, Inkilap, ODTÜ, Broy  ve Kültür İş'in yayınlarına ulaşmak çeşitli indirimlerle çok kolay.

Artık kredi kartı ve taksitle de alışveriş yapabilirsiniz. Başka siteler yerine Satranç Okulu'nu tercih etmeniz size daha zengin satranç içeriği olarak geri dönecektir!

Buyrun size gerekli olabilecek temel adresler: 

Hiç yorum yok: